Notice: is_page was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home1/recordaris/public_html/wp-includes/functions.php on line 5311

Notice: is_single was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home1/recordaris/public_html/wp-includes/functions.php on line 5311
ca_Inici | reCORdaris

Deprecated: wp_make_content_images_responsive ha quedado obsoleto desde la versión 5.5.0. Utiliza wp_filter_content_tags() en su lugar. in /home1/recordaris/public_html/wp-includes/functions.php on line 4859

Et donem la

benvinguda a

reCORdaris

reCORdaris és un espai creat per compartir records i homenatjar aquells éssers estimats que ens han deixat recentment. També vol ser, en aquests moments de distanciament físic forçat, un punt de retrobament entre els familiars i els amics de les persones que han traspassat. Aquesta distància física no ha d’implicar de cap manera distanciament social ni emocional.

Recordaris, verb llatí de significat preciós. Compost pel sufix re- (que significa “de nou“) i cordio o cardio (que significa “cor“). Recordar és molt més que tenir algú present a la memòria, significa tornar a portar-lo al cor. És una paraula generosa, ja que ens permet traslladar al present als éssers estimats que han traspassat i que segueixen vius en nosaltres. Que són ben vius dins del nostre cor.

Què és un Espai reCORdaris?

Un Espai reCORdaris és una pàgina en la qual podràs penjar elements textuals (dedicatòries, poemes, …), imatges (fotos, dibuixos, ..) i enllaços a vídeos (de les plataformes habituals: Youtube, Vimeo,etc.) per recordar i homenatjar als teus éssers estimats que ja no estan entre nosaltres.

Obtindràs un enllaç directe al teu Espai reCORdaris, i podràs compartir-lo amb els teus familiars i amics per a que puguin afegir els seus missatges d’homenatge, record i acompanyament. Compartir el dol és molt necessari i sanador, sobretot en aquests dies d’aïllament i solitud.

Crea un Espai reCORdaris GRATUÏT

Conscients de que la situació actual d’epidèmia no ens permet compartir moments de record, dol i homenatge, posem a disposició de les famílies i cercles pròxims un mitjà de retrobament virtual.

 Qui som?

Som un grup de professionals de diversos àmbits del coneixement tecnològic, l’acompanyament psicològic i del suport emocional a les persones. Alguns de nosaltres treballem en l’atenció a persones grans en residències i centres de dia. La situació que estem vivint  aquests dies d’alarma sanitària i confinament, està tenint conseqüències doloroses i difícils d’afrontar, particularment per als que heu perdut a un ésser estimat, i no heu pogut acompanyar-lo ni acomiadar-lo. Connectar amb el vostre patiment és el que ens ha unit i impulsat a crear reCORdaris.

Amparo Treig

Llicenciada en Psicologia. Especialitzada en Psicogeriatria. Conductora de Grups de Suport i Ajuda Mutua de cuidadors no professionals. Formadora. Terapeuta floral professional acreditada per Sedibac.

Presidenta d’Associació reCORdaris.

En Cos i Ànima. Espai Terapèutic

 

Video de presentació

Carles Bou

SysAdmin i DBA per vocació. Apassionat de la filosofia Open Source.

Vicepresident de l’Associació reCORdaris.

www.zat.net                         

       

Pilar Vidal

Llicenciada en Ciències Biològiques.  Màster en Counseling Integratiu-Relacional de Dol i Pèrdues per l’Institut de Formació Continua Universitat de Barcelona. Terapeuta floral professional acreditada per Sedibac.

Secretària d’Associació reCORdaris.

Sentir con Flores de Bach            

Video de presentació

Xavier Paradell

Consultor i formador, especialitzat en Residències per a Gent Gran. Llicenciat i MBA per ESADE.

Tresorer d’Associació reCORdaris

www.xpfconsulting.com 

 

Video de presentació

Juan Antonio Navarro

Desarrollador de software.

https://www.evoratec.com

Vocal Asociación reCORdaris.

Col·laboradors

Conta una llegenda oriental que les persones destinades a conèixer-se estan connectades per un fil vermell invisible. Un fil que simbolitza l’amor i l’interès comú. Moltes gràcies Sergio, Mar i Mònica, per la vostra generositat i implicació en el projecte. reCORdaris s’ha convertit en el nostre fil vermell.

Sergio Mancebo

Videògraf. Creador del video de presentació de reCORdaris.

“Cuando me explicaron el proyecto reCORdaris y su manera altruista de poder ayudar a las personas en situaciones difíciles tras las pérdidas familiares, no quise negarme. En todo proyecto que pueda servir de ayuda y guía siempre pondré mi grano de arena.”

 Sergio Mancebo

Per saber-ne més

Mar Oliva

Arquitecta. Disenyadora del logo de reCORdaris.

“M’agraden els espais. I per a mi reCORdaris és un espai per a l’alliberament i la calma. Una habitació per entrar i descobrir una iniciativa d’acompanyament i ajuda a tots els familiars. Un projecte així de bonic mereix tot el meu suport, en forma de petit gra de sorra.

 

Per saber-ne més

Mònica Montserrat Grau

Lingüista. Correctora d’estil.

“El projecte reCORdaris em va arribar a l’ànima des del primer moment. Segurament, no hi ha mort més crua que la que sobrevé en soledat i no hi ha adeu més difícil que el que no es pot dir. El projecte reCORdaris ens permet acompanyar, acomiadar i reCORdar com es mereixen les persones que hem estimat, estimem i estimarem sempre.”

Per saber-ne més

“El mundo es eso -reveló- un montón de gente, un mar de fueguitos. Cada persona brilla con luz propia entre todas las demás. No hay dos fuegos iguales. Hay fuegos grandes y fuegos chicos y fuegos de todos los colores”.  

Eduardo Galeano, El libro de los abrazos

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

11 + 12 =


Deprecated: wp_make_content_images_responsive ha quedado obsoleto desde la versión 5.5.0. Utiliza wp_filter_content_tags() en su lugar. in /home1/recordaris/public_html/wp-includes/functions.php on line 4859